Parfum de lavandă, lânga Timișoara!

Un lan de lavanda din localitatea timiseana Rudna s-a transformat intr-un studio de fotografie in aer liber. Marea de culoare mov i-a inspirat pe cei mai multi dintre iubitorii acestei flori astfel incat s-au străduit sa prinda cele mai bune poze in cadrul celui mai fascinant spectacol vizual și olfactiv ,, Levănțică fest”.

Povestea cu miros de lavanda ii apartine Roxanei Degeanski, o tanara mamica, sotie de fermier dar iubitoare a plantelor medicinale. In urma cu 5 ani, la nici 30 de km de Timisoara, a plantat butunasi de lavanda pe o suprafata de 1 hectar si jumatate. De aici pana la explozia de culoare si de miros nu a fost decat un pas.

An de an plantația de lavanda atrage ca un magnet iubitorii de fotografie si cunoscătorii de plante medicinale.

Pe langa frumusetea locului, lavanda are proprietăți ideale de relaxare. Din plantația de lavanda de la Rudna, Roxama Degeanski realizează uleiuri, creme si alte produse 100% naturale.

Esenţa de lavandă este mai actuala in piata din România ca niciodată. Efectul său de relaxare şi calmare face ca esenţa de levănţică să fie una dintre cele mai bune esenţe antistres.Lasă un răspuns