Accident de munca la Deta, in Timis. Doi muncitori la un pas sa isi piardă viata dupa ce zidul unei case s-a prăbușit peste ei

 

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut in jurul pranzului, pe un teren al Primariei orasului Deta. Mai multi muncitori lucrau la demolarea unei case, deja derăpănate.

Un moment de neatentie a facut ca in urma lucrărilor la unul din ziduri, acesta s-a dărâmat si a surprins doi bărbați, de 30 respectiv 56 de ani. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri care au reusit sa extragă cele 2 victime. Una dintre ele a refuzat transportul la spital. Cealalta de 56 de ani a suferit usoare contuzii la picior si clavicula. A foat transportat la spitalul din Deta, acolo unde medicii au decis sa il interneze.
Inspectoratul de stat in construcții Timis a deschis o ancheta in acest caz, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat si daca muncitorii lucrau cu forme legale. In plus si politia a deschis un dosar penal in rem pentru nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca.

 

Foto: Facebook

Lasă un răspuns