Accident feroviar, in apropiere de Timisoara

Grav accident de circulatie, la trecerea de nivel cu calea ferata din Timisoara spre Urseni. O femeie a ajuns la spital dupa ce masina in care se afla a fost tarata 100 de metrii de trenul Timisoara-Lugoj. Impactul a fost atat de puternic incat a fost nevoie de interventia celor de la descarcerare.

,,Astazi, 20.11.2022, la ora 17:25, am fost solicitați să intervenim la un accident feroviar la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Urseni. La fața locului s-au deplasat de urgență 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, și un autoturism în care se aflau 2 persoane. În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanță de aproximativ 100 m, oprindu-se într-un cap de pod, iar o persoană din autoturism (sex feminin) a rămas încarcerată” anunta reprezentantii ISU Timis

 

Femeia din masina a fost extrasa de echipajele de descarcerare si dusa la spital, în stare de conștiență, cu multiple politraumatisme”
În tren se aflau 60 de persoane care, din fericire, nu au necesitat îngrijiri medicale.

Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un răspuns