Accident mortal, in Timiș

Grav accident de circulație, luni după-masă, pe DJ692, între localitățile Sânandrei și Carani. O femeie a murit pe loc alte trei, printre care si doi minori, au fost răniți după ce un șofer a intrat în depășire fără să se asigure. 

,,Un bărbat în vârstă de 35 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, dinspre localitatea Sânandrei spre localitatea Carani din județul Timiș, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, fără a se asigura corespunzător, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla angajat în depășirea acestuia, ulterior, primul autoturism intrând în coliziune față-spate cu autocamionul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. În urma impactului a rezultat, rănirea conducătorului auto in vârstă de 35 de ani și a doi minori, o fată în vârstă de 11 ani si un baiat în vârstă de 14 ani, precum și decesul unei femei în vârstă de 38 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbat” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Lasă un răspuns