Accident tragic pe DN 6. Un olandez a murit și trei persoane au fost rănite

Un olandez a murit și trei persoane au fost rănite într-un carambol cu cinci mașini pe DN 6

Un grav accident rutier s-a produs miercuri pe DN 6, în localitatea Șimian din județul Mehedinți, implicând cinci autoturisme. În urma impactului, un cetățean olandez în vârstă de 74 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite.

Conform ISU Mehedinți, o persoană a decedat la locul accidentului, iar două persoane rănite au fost transportate de urgență la spital de către echipajele de ambulanță. O a treia persoană rănită a fost evaluată la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a produs când șoferul olandez a încercat să depășească o coloană de mașini, moment în care a lovit alte patru autoturisme. Dintre acestea, trei erau parcate, iar una se afla în mers. Doi dintre șoferii mașinilor parcate se aflau lângă autoturismele lor, ieșind din sediul firmei unde lucrau și intenționând să urce în vehicule. Traficul rutier în zona accidentului a fost oprit timp de aproximativ două ore, până la finalizarea intervenției echipajelor de urgență și eliberarea carosabilului.

Bilanțul tragic al accidentului subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței în trafic, pentru a evita astfel de tragedii. Ancheta autorităților este în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.


VĂ RECOMANDĂM ȘI: 

Cozi considerabile la vama dintre Macedonia și Grecia. Turiștii nemulțumiți de timpii lungi de așteptare

Lasă un răspuns