Alertă cu bombă, la Iulius Mall. UPDATE: Alarma falsa. Apelantul internat in spital

O noua alerta cu bomba, la cel mai mare mall din Timisoara. Autoritatile au intrat in alerta după ce un apel la 112 anunta ca mall-ul din orasul de pe Bega, va sari in aer.

Apelul telefonic a fost inregistrat la ora 18:11 minute. Dispecerii serviciului unic de urgenta 112 au observat ca numarul de pe care s-a efectuat apelul, coincide cu numarul de pe care un puști de 15 ani din Timisoara, a mai alertat de alte 6 ori, doar in acest an, diferite amplasari de bomba, in scoli, centre comerciale si chiar la una din bisericile din oras.

Forțele de ordine, echipe anti-tero, pompierii si un echipaj CBRN a ajuns imediat la fata locului si fac verificari im Zina indicat, acolo unde ar fi montata bomba.

Clientii mall-ului nu au fost evacuati. Indiferent cine este apelantul, dupa ce va fi identificat risca amenda de 2000 de lei.

UPDATE: Alarma falsa. Apelantul a fost internat la Neuropsihiatrie Infantila

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este același tânăr în vârstă de 16 ani, care a mai apelat serviciul 112 pentru 6 alerte cu bomba in oras. Politistii din Timisoara l-au dus la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă, acolo unde a ramas internat pentru tratament de specialitate.

Lasă un răspuns