Alertă de incendiu la Spitalul de copii. 25 de pacienți și 14 cadre medicale evacuate

Alertă de incendiu la Spitalul de copii. 25 de pacienți și 14 cadre medicale evacuate

A fost alertă de incendiu la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, din Timișoara. 25 de minori, 14 cadre medicale si 20 de apartinatori au trecut prin momente de coșmar după ce subsolul clădirii de ortopedie infantilă a fost invadat de fum.

Pompierii au evacuat de urgență întreaga clădire spitalicească. Incendiul s-a manifestat, fără flacari, in camera de oxigen a unității sanitare.

,,Astăzi, la ora 21:12 am fost anunțați prin apel 112 despre degajări de fum la Spitalul Clinic pentru copii “Louis Țurcanu” Timișoara.
Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 45 subofițeri cu șase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțime, două autospeciale de primă intervenție si comandă, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-au constatat degajări de fum în sala de oxigen. Din fericire nu s-au înregistrat victime” susțin reprezentanții ISU Timiș.

https://www.mbanews.ro/descinderi-de-amploare-in-timis-o-mama-si-a-fotografiat-fiicele-minore-in-ipostaze-indecente-si-a-distribuit-pozele-unor-barbati/

Mai bine de 2 ore pompierii au ventilat întreaga încăpere. Din primele informații, incidentul s-a produs de la un compresor, din cauza unei garnituri defecte care a permis scurgere de ulei ars. Nu este singura alarma de acest fel la Spitalul de copiii din Timișoara. In luna septembrie a anul trecut, 45 de copiii internați au fost evacuati după ce o încăpere din cladirea principală a spitalului a fost invadată de fum.

Lasă un răspuns