Au fost amendate persoanele care și-au făcut nevoile în parcarea subterană

Incident șocant în centrul Timișoarei

Așa cum vă spuneam și ieri aici, despre întâmplarea șocantă dintr-o parcare subterană a unui complex de clădiri din Timișoara, Capitală Cultural Europeană. Doi indivizi, o femeie și un bărbat, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce isi fac nevoile, lângă mașină, la scurt timp după ce au parcat autoturismul. Polițiștii IPJ Timis s-a autosesizat și persoanele respective au fost identificate și sancționate cu o amendă de 1.000 lei fiecare.

CITEȘTE ȘI: Ungur depistat pe A1, cu peste 200 km la oră

„În urma imaginilor apărute în mass-media cu privire la faptul că în data de 19.04.2023, în jurul orei 09:00, două persoane au intrat cu mașina într-o parcare subterană din centrul Timișoarei, unde și-au satisfăcut necesitățile fiziologice, polițiștii Secției 1 Timișoara s-au sesizat din oficiu și, în urma verificărilor efectuate, au fost identificate cele două persoane, un bărbat în vârstă de 38 de ani și o femeie în vărstă de 32 de ani.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, ordinii și liniștii publice.”  IPJ Timiș.

Lasă un răspuns