Autocar cu 33 de pasageri, rasturnat, in judetul Arad. Pompierii au activat planul roșu de intervenție

Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la ieşirea din localitatea Cuied către localitatea Buteni. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a activat Planul roşu de intervenţie.

Citeste si: Accident grav, in Timis. 6 oameni la spital, printre care si copii

 Potrivit primelor informații, autocarul este înmatriculat în județul Timiș și efectua un transport turistic. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului a indicat că acesta nu consumase alcool. Autocarul este răsturnat pe partea stângă la un metru adâncime într-un şanţ. La faţa locului au intervenit forţe şi mijloace ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin de la SAJ, o ambulanţă C şi 9 ambulanţe tip B.

De asemenea, din ordinul IGSU, ISU Timiş a dislocat 3 autospeciale pentru transport personal şi victime multiple şi 3 echipaje de prim ajutor tip B. Până la această oră, șapte victme au fost preluate de către echipajele medicale, toate fiind conștiente și cooperante

Lasă un răspuns