Bandă de hoți destructurată

Banda de hoti

 Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au efectuat 4 percheziții domiciliare în localitățile Giarmata și Cernăteaz, din județul Timiș, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Citește și: Focuri de armă și urmărire ca in filme, în Timiș. VIDEO

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 11 – 13 martie a.c., 4 bărbați ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din localitatea Ghiroda, județul Timiș, 160 de biciclete electrice și doi paleți de detergenți, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 51.716 euro.

Totodată, la data de 5 spre 6 iunie a.c., aceștia ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din localitatea Giarmata, județul Timiș, 85 de anvelope pentru camioane și utilaje de mare tonaj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro.

La data de  11 spre 12 iunie a.c., bănuiții ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, 7 butoaie, a câte 200 de litri de ulei de motor și 80 de bidoane, a câte 20 de litri fiecare, cu ulei de motor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și 5 seturi de plăcuțe de înmatriculare, fiind indisponibilizate două autoturisme.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei 4 bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Lasă un răspuns