Barbat incatusat de politie dupa ce a vandalizat scara unui bloc

Scandal intr-un bloc din Timisoara. Un barbat aflat in stare de ebrietate a vandalizat tot ce i-a iesit in cale.

Scena de vandalizare a avut loc in aceasta dimineata la ora 5:30 de minute. Locatarii unui imobil din Timisoara s-au trezit cu noaptea in cap, in zgomotele infernale care se auzeau din scara blocului. Un cunoscut avocat a ieșit afara si el sa vada despre ce este vorba. A observat ca usa de la intrare in bloc era sparta, cateva ghivece de flori vandalizate iar in fata imobilului portiera mașinii soției sale era zgâriată.
A sunat imediat la 112 iar la fata locului a ajuns un echipaj de politie care l-a incatusat pe vandalul baut bine.

,, Azi-dimineata,în jurul orei 05:30, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada General Henri Berthelot din Timișoara,un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc și a zgâriat o mașină, ce era parcată în fața blocului.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani,care nu prezenta un comportament coerent.
Acesta a fost condus la sediul secției și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere,în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt” au decrarat Reprezentantii IPJ Timis”

Lasă un răspuns