Bătaie ca in filme, la Timișoara

Scandal de proporții în cartierul Ronaț din orașul de pe Bega. Primele informații arată că scandalul ar fi început după ce trei bărbați de etnie rromă au mers în vizită la alte două persoane.

La un moment dat între aceștia a pornit un conflict spontan, în urma unor neînțelegeri legate de bani, care s-a încheiat cu pumni și topoare. O mașină a fost distrusă.

Citește și: Femeie mușcată de un șacal lângă Primaria Arad

Speriați vecinii au alertat 112 si la fața locului au venit mai multe echipaje de poliție si o dubă de la mascați. Toate cele 5 persoane au fost ridicate de oamenii legii si duse la audieri.

,,La data de 15 august a.c., în jurul orei 14:22, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Vadul Crișului, din zona Ronaț aTimișoarei a izbucnit un scandal între 5 persoane pe baza unor neînțelegeri mai vechi.

Conflictul nu a degenerat întrucât a fost întrerupt de intervenția polițiștilor, cele 5 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 69 de ani, fiind conduse de îndată la sediul Secției 4 Poliție.

În urma acestui scandal un autoturism a fost distrus, însă nicio persoană nu a suferit vătămări corporale”transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns