Bebeluș mort gasit la groapa de gunoi

Trupul neînsufleţit al unei fetițe de câteva luni a fost găsit într-o pungă, la groapa de gunoi din Oravița. Politistii ii cauta părinții.

Descoperirea macabra a fost facuta aseara, la groapa de gunoi din orasul Oravita. In timp ce arunca resturi vegetale la groapa comuna de gunoi, un barbat a fost alertat de mai multi câini vagabonzi care roiau in jurul unui sac negru. Cand s-a apropiat si a deschis punga de plastic a ramas înmărmurit. A gasit trupul fara viata al unui bebelus de cateva luni. A sunat imediat la 112.

,,Ieri, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt. Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.” transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Politistii fac verificati pentru a-i identifica pe părinții micuței. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Lasă un răspuns