BREAKING NEWS: Un elev de 14 ani a deschis focul într-o școală din Belgrad VIDEO

BREAKING NEWS. Un agent de securitate a fost ucis și cinci elevi au fost răniți după ce un băiat de 14 ani a deschis focul într-o școală din Belgrad, a anunțat agenția de știri Tanjug din Serbia. 

Sursă video: tajung.rs
Potrivit agenției AP, suspectul, un elev de clasa a șaptea, a fost arestat. Poliția a afirmat că băiatul ar fi tras mai multe focuri de armă cu pistolul tatălui său.

CITEȘTE ȘI: De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit?

Imaginile difuzate de presa locală de la fața locului au arătat părinții adunați în fața școlii, în timp ce poliția îl scotea pe suspect, al cărui cap era acoperit în timp ce ofițerii îl conduceau spre o mașină parcată în stradă.

Presa sârbă scrie că elevul din clasa a 7-a a intrat la ora de istorie și a început să deschidă focul asupra profesorului și a elevilor.

„A început să tragă la întâmplare, avea două cartușe în mână, a împușcat mai întâi profesorul de istorie, apoi a continuat. A ucis doi dintre prietenii noștri, m-am întins deasupra lor, ca să creadă că sunt moartă. A părăsit sala de clasă, împușcăturile se mai auzeau. Când m-am trezit, l-am văzut pe Drăgancet mort”, a povestit o fată care a scăpat din calea atacatorului, relatează Nova.rs

Împușcăturile în masă sunt relativ rare în Serbia, care are legi foarte stricte privind armele de foc. Dar Balcanii de Vest sunt inundați de sute de mii de arme ilegale în urma războaielor și tulburărilor din anii 1990.

Lasă un răspuns