Ce prima, de Craciun, primesc angajatii Audi si Mercedes

Industria auto este în criza, dar chiar si asa primele de Craciun pentru angajați nu sunt mici. În 2022, cu toate problemele din criza energetică, vor exista bonusuri de Crăciun pentru angajații Audi și Mercedes.

 

Mercedes a sărbătorit din nou profituri mari. Nu e de mirare că consiliul de întreprindere cere deja un mega-bonus. La urma urmei, conform Sindicatului Industrial Metall, angajații din industria metalurgică și electrică primesc până la 55 la sută din salariul mediu lunar, conform echo24.de

Ca și în cazul Mercedes, producătorul de mașini Audi ține cont și de vechimea în muncă atunci când vine vorba de bonusuri de Crăciun. Întrebată, compania explică că angajații Audi care aveau contract la data limită de 30 noiembrie a anului trecut și care s-au alăturat companiei Audi înainte de 1 iunie a anului acesta vor primi bonus special 55 la sută din veniturile pe o lună, așa cum primesc în fiecare an. Prctic cine s-a angajat după 1 iunie anul acesta nu va primi bonus de Crăciun.

O statistică arată clar că prima de Crăciun pentru  angajații din industria metalurgica în 2022 va fi în medie de 2.747 de euro. Adică cu 2,6% mai mult decât în ​​2021.

Lasă un răspuns