Copil izbit la pământ de un curier pe bicicletă

Imagini șocante, în centrul Timișoarei. Incidentul șocant s-a petrecut pe o stradă pietonală din oraș. Fetița de doi ani se afla în compania părinților, la plimbare.

La un moment dat micuța a vrut să traverseze pe cealaltă parte a străzii, moment în care a fost surprinsă și accidentată de un curier pe bicicletă. În urma impactului, copila a rămas nemișcată, la pământ, biciclistul căzând și el de pe bicicletă.

Martorii și părinții micuței au sunat imediat la 112, iar la fața locului a venit un echipaj de la ambulanță care a transportat-o pe micuță la spital.
Acela a fost momentul în care, fără remușcare, biciclistul vinovat de incident s-a făcut nevăzut. A fost însă identificat pe polițiști și dus la audieri.

,,Un tânăr de 26 de ani a condus o bicicletă pe strada pietonală Emanoil Ungureanu din Timișoara,iar la un moment dat a surprins și accidentat o minora de doi ani. Acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara, conducătorul bicicletei a fost identificat și depistat fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “părăsirea locului accidentului fără încuvințarea poliției sau procurorului care efectuează cercetarea la fața locului” și vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Fetița de 2 ani a fost externată la solicitarea părinților. Starea ei este stabila.

Lasă un răspuns