Curse anulate din cauza ceții, la Timisoara

Doua aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Timisoara, au fost redirecționate spre aeroporturile din Cluj si Sibiu.

Un avion al companiei Wizz Air pe ruta Roma-Timisoara a fost redirecționat spre aeroportul din Cluj, dupa ce piloții au raportat ca nu pot ateriza la Timisoara, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. O cursa pe ruta Frankfurt-Timisoara a fost si ea redirecționată la Sibiu, din aceleasi motive.

Pasagerii celor doua curse au fost nevoii sa isi gaseasca alte variante pentru a ajunge inapoi in orasul de pe Bega, atat de la Cluj cat si de la Sibiu.

Pasagerii care ar fi trebuit sa plece de pe aeroportul din Timisoara au fost nevoiti sa astepte soluții din partea companiei de zbor. Cursa Wizz, Timisoara-Roma va pleca astazi, in jurul pranzului cu circa 100 de pasageri la bord. In schimb, cursa care pleca spre Frankfurt, Germania a fost anulata. Cei aproape 170 de pasageri au fost informati de anularea zborului chiar inainte de îmbarcare. Acestia au fost îndrumați sa isi gaseasca un loc unde sa isi petreacă noaptea, pana la plecarea aeronavei , maine la ora 8:00.  Unii au ales insa sa ramana in aeroport.

Lasă un răspuns