Dacă îl vezi sună la 112!

O familie din Berzovia, județul Caraș- Severin nu își găsește liniștea de când Mihai, un băiețel de 12 ani a plecat de acasă.

Dispariția băiatului a fost sesizată chiar de către fratele său mai mare, care a observat că cel mic nu a mai venit acasă de la joacă.

Citește și: Copii aruncați pe geam de propria mamă.

Mihai are 1,25 metri înălțime, păr brunet şi este tuns scurt. În cursul zilei de ieri, minorul ar fi fost văzut în orașul Bocșa și purta un tricou de culoare gri, o pereche de pantaloni scurți de culoare portocalie și o pereche de pantofi sport albi.

“Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui copil de 12 ani, care a plecat ieri dimineață, în jurul orei 09.00, de la domiciliul din comuna Berzovia și până în prezent nu a revenit. În această noapte, la ora 01.14, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați de către fratele acestuia, despre faptul că NOVACOVICI MIHAI-LEO a plecat ieri, 19 august, în jurul orei 09.00, la joacă și nu a mai revenit acasă până la această oră.

Semnalmente: 1,25 metri înălțime, brunet, tuns scurt.

La momentul plecării minorul purta un tricou roșu și o pereche de pantofi sport cu șiret verde.

Imediat după sesizare, polițiștii au demarat activitățile de căutare, fiind efectuate căutari în orașul Bocșa, comuna Berzovia și localitățile învecinate, la unitățile spitalicești, stațiile de cale ferată, precum și în alte locuri frecventate de acesta. Echipele de căutare continuă verificările și căutările în vederea depistării cât mai rapide a minorului”, au transmis polițiștii din Caraș-Severin.

Cei care îl văd pe băiat sau pot da detalii despre el, sunt rugați să sune la 112.

Lasă un răspuns