DAJ Timiș prelungește termenul de înregistrare a operatorilor în agricultura ecologică

DAJ Timiș prelungește termenul de înregistrare a operatorilor în agricultura ecologică

Direcția pentru Agricultură Județeană Timiș anunță prelungirea termenului de înregistrare a operatorilor în agricultura ecologică la DAJ, până cel târziu la data de 9 iunie 2023, inclusiv. În acest context, reprezentanții DAJ Timiș reamintesc faptul că operatorii/grupurile de operatori care își desfășoară activitatea de producție au obligatia de a-și înregistra activitatea la DAJ TIMIȘ.

Operatorii care desfășoară activități în domeniile pregătire/prelucrare,distribuție, introducere pe piață, depozitare,import,export,floră spontană, acvacultură, producatori care intră pentru prima dată în agricultură ecologică, își pot inregistra activitatea pana la 15 noiembrie 2023, inclusiv.

În plus, în cazul în care un operator dorește retragerea din agricultura ecologică, are obligația de a depune Anexa nr.14, disponibilă și în mediul online.

Operatorii/grupurile de operatori care își desfășoară activitatea de productie și care nu și-au înregistrat activitatea de productie până la data-limită de 9 iunie, își pot înregistra activitatea de producție până cel tarziu la data de 15 noiembrie, inclusiv, cu reînceperea perioadei de conversie ,anul I.

Documente necesare:
•Copie CI
•Copie CUI și Certificat constatator
•Copie contract cu organismul de
•Copie certificat eliberat de organismul de certificatre
•Adeverinta primire cu terenul si/sau animalele deținute
•Anexele 1-8 dupa caz si Anexa 11, completate, datate si semnate

Formularele necesare pot fi descărcate din linkul de mai jos:

Formulare

Lasă un răspuns