David Popovici: “Nu este sfârșitul lumii”

David Popovici

David Popovici a făcut primele declarații după ce s-a clasat pe locul șase în proba de 100 de metri liber, de la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka, cu un timp de 47.83 secunde.

,,Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine. Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.
De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”, a spus David Popovici, potrivit gsp.ro

Proba a fost câștigată de australianul Kyle Chalmers, cu timpul de 47.15, fiind urmat de americanul Jack Alexy (47.31) și de francezul Maxime Gousset (47.42).

Lasă un răspuns