Denisa, fata din Tulcea, gasita la Timisoara

În această dimineaţă, Denisa a fost găsită. Poliţiştii au anunţat că fetiţa din Mahmudia a fost identificată într-o gară din Timişoara. Copila este bine, sănătoasă şi va fi dusă acasă, în Mahmudia.


“În urma activităților de căutare desfășurate la nivel național, minora COADĂ DENISA GABRIELA, dispărută în dimineața zilei de 1 martie 2023 de la domiciliul din localitatea Mahmudia, județul Tulcea, a fost găsită în această dimineață, 5 martie 2023, în jurul orei 06:15, în gara Timișoara Nord, județul Timiș” transmit reprezentantii poliției.

Fetiţa a dispărut în dimineaţa zilei de 1 martie, după ce a luat de acasă suma de 200 de lei şi le-a lăsat rudelor o scrisoare.

Potrivit scrisorii, copila de 14 ani ar fi plecat într-o pădure de lângă Mahmudia, judeţul Tulcea, să refacă un traseu pe care l-a citit în cărţile “Pisicile Războinice”, de care este foarte pasionată. Timp de patru zile, copila nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar familia a apelat la ajutorul Poliţiei şi ulterior la ajutorul mass-media pentru a o găsi pe Denisa. Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională pe copilă şi au cerut tuturor celor care ar putea să se întâlnească cu ea să sune la numărul unic de urgenţă 112.

 

Lasă un răspuns