Doi bărbați prinși cu cerbi în remorcă, la vânătoare ilegală

Braconaj

Descoperirea a fost făcută chiar de către paznicul fondului de vânătoare din Banloc care a alertat imediat autoritățile.

,,La data de 07.09.2023, în jurul orei 00:30, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J Timiș au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 06/07.09.2023 paznicul de vânătoare al fondului de vânătoare din Banloc a depistat pe raza fondului 2 bărbați care transportau în remorca autoturismului de teren, 2 exemplare împușcate din specia cerb comun” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

https://www.mbanews.ro/accident-grav-la-timisoara-doua-tramvaie-s-au-ciocnit-video/

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că doi bărbați în vârstă de 27 și 56 de ani, deținători legali de arme si muniții letale cu destinația vânătoare aveau asupra lor armele dar și două autorizații de vânătoare individuale care erau completate necorespunzator la rubricile destinate mențiunilor cu privire la exercitarea vânătorii.
Polițiștii au ridicat armele și muniția, precum și ansamblul de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept și braconaj.

Lasă un răspuns