Drumul Expres Timișoara -A1, contract reziliat de Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat rezilierea contractului cu compania Todini pentru drumul Expres Timișoara-A1, de la Sânandrei. Progresul în care lucrați este o rușine, spune ministrul.

,,Răbdarea a ajuns la capăt, reziliem contractul. Modul în care au gestionat această lucrare nu poate fi acceptat. Au făcut progres de la inceputul anului, 4 %. Este un lucru pe care nu il putem accepta. Nu sunt adeptul rezilierii contractelor, că nu e treaba unui ministru să facă lucrul acesta. Dar atunci cand lucrurile nu merg, trebuie să iei decizii. O să încercam să intram pe o procedura rapidă, astfel încât să avem foarte repede un constructor” a spus ministrul transporturilor, la Timișoara.

https://www.mbanews.ro/tumora-gigant-operata-la-timisoara-video/

Supărarea lui Grindeanu este cu atat mai mare cu cât lucrările care ar fi trebuit executate de firma de italieni se referă la un drum drept de 10 kilometri, nefinalizat în comparație cu alte lucrări complexe din țara noastră.

,,Aici e drum drept de vreo 10 kilometri care nu trece niciun râu, nimic deosebit, dar domnii aceștia nu au fost în stare să se mobilizeze. Deci s-a terminat, se reziliază contractul, asta este”, a anunțat Grindeanu.

Drumul de descărcare de pe autostrada A1. către Timisoara, la Sânandrei este finalizat în procent de 25%. În acest moment se fac demersurile pentru lansarea unei noi licitații pentru găsirea unui constructor care să ducă la finalizarea acestui proiect mult așteptat de locuitorii din vestul țării.

 

 

 

Lasă un răspuns