Femeie mușcată de un șacal lângă Primaria Arad

O femeie a povestit cum a fost atacată de un șacal în timp ce era la plimbare cu patrupedul său, un Bichon, într-un parc din spatele primăriei Arad, care se află în centrul orașul.

 

Citește și: O mină marină a explodat la Costinești

Incidentul a avut loc duminică după-amiază în parcul Mihai Eminescu. Femeia povestește că s-a așezat pe o bancă și la scurt timp cățelul a fost atacat.

„Duminică, în 13 august, în jurul orei 17.30, eram împreună cu cățelușa mea aflată în lesă pe o bancă, în Parcul Eminescu, pe aleea din spatele primăriei. Din partea stângă veneau doi bărbați cu un pui de Shitsu în lesă, deodată am observat că în diagonală din spatele lor se îndreaptă în fugă un câine. Am crezut că este câinele celor doi, dar m-am înșelat, s-a repezit asupra cățelului, bărbații au reușit să se descotorisească de atacator, iar câinele agresiv a zărit-o pe cățelușa mea și a atacat-o. A tras cu dinții de ea, am ridicat-o și încercând să o apăr m-a prins de mână nevrând să îmi dea drumul. Norocul meu a fost de partea mea. Bărbații mi-au sărit în ajutor lovindu-l de nenumărate ori pe acel câine, care a fugit. Câinele nu a lătrat. După acest eveniment i-am întrebat ce câine e ăsta. La întoarcerea de la UPU și Infecțioase mi-am dat seama că atacatorul a fost un șacal, și-a căutat prada la o oră neobișnuită”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Inițial, femeia a crezut că este vorba despre un câine maidanez, dar spune că a ajuns la concluzia că era un șacal după cum arăta animalul: avea urechile foarte lungi și ascuțite, botul alungit, spatele închis la culoare și dungat.

Lasă un răspuns