Fetita de 2 ani, căzută in gol de la etaj

Incident socant, la Timisoara. O fetita de 2 ani si 4 luni a cazut in gol de la etajul doi. In timp ce mama ei era la baie si concubinul acesteia dormea, micuta s-a urcat pe o noptiera iar mai apoi pe pervazul gramului de unde a alunecat. Cand s-a intors de la baie, mama a observat ca fata lipseste din camera. I-a auzit plânsetul de pe geam. Cand s-a uitat minira era prăbușită pe tavanul terasei de la intrarea in bloc.

,,La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 14:42, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Brândușei din municipiul Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări constatând faptul că o fetiță în vârstă de 2 ani și 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuiește pe acoperișul de la intrarea în scara blocului. La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a transportat minora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la acest eveniment vor fi anunțați și reprezentanții D.G.A.S.P.C. Timiș” transmit reprezentantii IPJ Timis.

Lasă un răspuns