Focuri de armă și urmărire ca in filme, în Timiș. VIDEO

Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara. Un tânăr de 24 de ani a pus pe jar oamenii legii, care au gonit pe urma șoferului mai bine de 20 de km.

Totul s-a intamplat în această dimineața, cand oamenii legii au vrut sa traga pe dreapta o masina care circula cu viteză pe Bulevardul Brancoveanu din Timișoara. În loc să oprească șoferul teribilist a apăsat mai tare pedala de accelerație. Oamenii legii au pornit în urmarirea mașinii si au cerut sprijinul, prin stație, colegilor.

Citește și: Doi agresori in libertate, dupa o gafă a judecătorilor din Arad

Polițiștii au instituit filtru la intrare în localitatea Diniaș, însă tânărul a spart barajul și a luat pe capotă un agent de poliție în vârstă de 34 de ani, continuându-și goana nebună. Din cauza vitezei, într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un gard. A încercat să fugă însă polițiștii care se aflau pe urmele lui au scos arma din dotare și au tras 3 focuri de avertizare în plan vertical. Dupa câțiva metri șoferul teribilist a fost capturat.

Oamenii legii au descoperit ca acesta nu avea permis de conducere, circula cu o mașină neînmatriculată, cu numere false.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, conducere fără permis și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Polițistul, rănit ușor, a fost evaluat de medicii spitalului judetean din Timisoara. Potrivit cadrelor medicale, acesta se află în afara orcărui pericol.

 

Lasă un răspuns