Fostul sef ISU Hunedoara s-a impuscat in piept, din greseala

Viorel Demean, fostul sef al ISU Hunedoara a ajuns la spital, dupa ce s-ar fi impuscat, accidental, cu pistol pe care il deținea in mod legal.

,,Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuința acestuia, din Deva. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical în stare stabilă și transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale” transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Viorel Demean, in varsta de 47 de ani urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale, in cadrul spitalului judetean de urgenta din Hunedoara. Polițiștii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor si continuă cercetările, in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns