Galaxy Timișoara a găzduit cel mai mare turneu româno-sârb din vestul țării.VIDEO

Turneu Galaxy

Weekend plin de energie, voie bună și fair play, pe terenurile Clubului Sportiv Galaxy Timișoara. 49 de echipe de fotbal atât din țara noastră cât și de peste hotare s-au întrecut în a câștiga marele trofeu al celui mai mare turneu româno-sârb din vestul țării, aflat la a doua ediție, Cupa Prieteniei.

Succesul turneului trecut a făcut ca anul acesta, pentru prima dată, la Timișoara să performeze echipe de renume din Serbia precum: FK Crvena zvezda (Steaua Rosie Belgrad), FK Vojvodina – ФК Војводина (Novi Sad), FK Železničar Pančevo (Pancevo), Zarkovo Fk (Belgrad), T6Nika (Belgrad), Stari Grad (Veliko Gradište).

Grupele de vârstă 2013-2106 și-au arătat calitățile sportive în fața sutelor de spectatori prezenți la Baza Galaxy Timișoara.

https://www.mbanews.ro/intrecerea-ceaunelor-langa-timisoara/

Finalele ,,Cupei Prieteniei” s-au jucat în prezența marelui jucător român Miodrag Belodedici. În prezent acesta este director al centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal. Mai este poreclit și “Belo”. S-a remarcat ca fotbalist la Steaua București, între 1983 și 1989, și la Steaua Roșie Belgrad, între 1989-1992.

Lasă un răspuns