Hoți de bijuterii prinși, în vestul țării

Politiștii din Reșița au reușit capturarea unor hoți de metale prețioase. Un bărbat a fost reținut dupa ce ar fi furat bijuterii în valoare de 11.000 de lei.

,,La data de 7 aprilie, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că autori necunoscuți au sustras dintr-o locuință din Reșița aproximativ 60 de grame de bijuterii din aur. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău, bănuit că la data menționată, ar fi pătruns prin forțarea geamului locuinței situate la parterul blocului, în interior, de unde ar fi sustras bunurile, apoi ar fi dispărut într-o direcție necunoscută” transmite IPJ Caraș-Severin.


Cinci zile mai târziu, individul a fost depistat de polițiști de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița- Năsăud, în stația CFR Bistrița, fiind preluat ulterior de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița.

De la cel în cauză polițiștii au recuperat bijuterii estimate la 11.000 de lei, reprezentând aproximativ 80% din prejudiciul cauzat. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin” susțin polițiștii.

Bărbatul va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița cu propunere de arestare preventiva. Aceata riscă ani grei de închisoare pentru furt calificat.

 

Lasă un răspuns