Imagini exclusive din fabrica de droguri din Timiș.VIDEO

Fabrica de droguri

Cantonul Apelor Romane Banat din localitatea Chevereșul Mare este locul unde gruparea de traficanți prepara drogurile pe care ulterior le ambalau pentru a fi vândute atât pe piața din România cât și în străinătate.

Captura record făcută de polițiștii DIICOT din Timișoara s-a realizat după ce ofițerii sub acoperire au primit un pont. Gruparea de traficanți a fost filată pas cu pas, vreme îndelungată. În timpul filajului, doi dintre suspecți, pentru care ulterior, magistrații au dispus măsura controlului judiciar, au fost surprinși în timp ce se aprovizionau de la plantația din liziera de la marginea localității Sacosu Turcesc. În fața anchetatorilor aceștia au declarat că au furat canabisul în vederea consumului propriu.

https://www.mbanews.ro/plantatie-uriasa-de-canabis-descoperita-de-procurorii-diicot-la-sacosu-turcesc-langa-timisoara/

Gruparea de traficanți era atât de specializată încât, în cei 5 ani de la înfințare au reușit să dezvolte o plantație de 4000 mp. Pentru a asigura condițiile optime de dezvoltare a plantelor, traficanții au realizat un sistem de irigare prin picurare. Practic, fiecare plantă era udată individual. Peste 500 de plante matura sau la ghiveci fost ridicate de anchetator și duse la laborator, pentru verificate. Ulterior acestea vor ajunge în camera cu obiecte delicte, până ce se va decide distrugerea lor.

Lasă un răspuns