Incendiu la Spitalul Județean Timișoara

Incendiu la Spitalul Județean Timișoara. Un aparat de uscat mâinile a pus pe jar autoritățile. Alarma de incendiu la Spitalul Județean din Timișoara s-a dat la ora 14:55 de minute. Un fum dens, înecăcios, invadase secția de Anatomie Patologică, de la etajul 1.

Un angajat de la serviciul administrativ a încercat să stinga incendiul, însă era deja prea târziu. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cat secția de anestezie și anatomie patologică este situată fix deasupra locului unde se manifesta incendiul.

,,Astăzi, la ora 14:55 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un laborator situat la etajul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 3 ofițeri și 22 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanța SMURD și una SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum”susțin reprezentanții ISU Timiș.

https://www.mbanews.ro/tumora-gigant-operata-la-timisoara-video/

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Zona a fost ventilată mai bine de două ore, astfel încât activitatea pe secție a putut fi reluată imediat.

Din primele informații, incendiul s-a produs la un conductor electric al unui aparat de uscare a mâinilor, montat în grupul sanitar.

Lasă un răspuns