Incendiu puternic la un bloc de 10 etaje din Hunedoara. O fată de 15 ani captivă în locuinta

Flacari si degajari mari de fum, in Vulcan, judetul Hunedoara. O fata de 15 ani a trait spaima vieții cand s-a vazut prinsă in apartamentul inundat de un fum dens. Vecinii au fost cei care au ajutat-o sa se autoevacueze. Din fericire nu a fost ranita, insa a suferit un atac de panica.

,,Printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan. La locul solicitării, s-au mobilizat de urgență pompierii Detașamentului Petroșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și echipajul SMURD Vulcan. Forțele operative sosite la fața locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând și ușa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum și în interiorul locuinței. În momentul producerii evenimentului, în apartament se afla o minoră în vârstă de 15 ani, care a fost ajutată de către vecini să se autoevacueze” transmit reprezentantii ISU Hunedoara.

Aceasta a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, care a acționat în sprijin.

În timpul intervenției, alți doi locatari, cu probleme locomotorii, au fost evacuați de la etajul 8, de către echipajele operative.

Salvatorii au lichidat prompt incendiul, fără a fi afectate alte apartamente.

Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită.

Lasă un răspuns