Incident grav în Gara de Nord din Timișoara. Un angajat la un pas să își piardă viața

Incident grav în Gara de Nord din Timișoara

Totul s-a întâmplat, în jurul prânzului, în Gara de Nord din Timișoara. Chiar pe linia 11 de cale ferată dedicată garniturilor marfare. Șeful de tren efectua manevre pentru formarea unui tren marfar. 

Citește și: Deținuți minori bătuți de angajații Centrului Educativ de la Buziaș

La un moment dat, acesta s-a urcat pe acoperisul unui vagon, cel mai probabil s-a apropiat mult prea mult de linia de tensiune, formandu-se un arc electric. Bărbatul de 33 de ani s-a curentat și a fost aruncat pe burtă, pe vagon. Totul sub privirile înspaimântate ale celorlalți colegi, care au sunat imediat la 112.
Până la sosirea echipajelor de pompieri și medici, bărbatul de 33 de ani a reusit să iasă singur, tarandu-se pe burtă pe sub arcul electric.
Șeful de tren a suferit arsuri de gradul II și III, pe 50 % din suprafața corporală. Acesta fiind transportat la clinica de arși din Timișoara. El este însă conștient și cooperant.

Poliția din Timișoara dar și Inspectoratul teritorial de muncă Timiș a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul deosebit de grav.

Lasă un răspuns