Întrecerea ceaunelor, lângă Timișoara

Festivalul Ceaunelor

Bucătari amatori s-au întrecut să facă cea mai gustoasă farfurie la Festivalul Ceaunelor de la Giarmata Vii. Evenimentul are deja o tradiție în localitate, fiind al patrulea an când este organizat. 

Fiecare a adus cel puțin un ingredient special pe care l-au adaugat în ceaunele aburinde. Cât timp au fost pe foc ceaunele, bucătarii au tăiat gustări și au ciocnit un pahar de răchie. Alții s-au bucurat de muzica adusă de artiști și au pornit o horă.

https://www.mbanews.ro/tanar-filmat-in-timp-ce-face-tractiuni-la-ultimul-etaj/

17 bucatari au participat la cea de-a patra ediție a Festivalului Ceaunelor. Cu toții s-au întrecut pentru locul întâi, pentru cel mai bun gulaș.

La final s-au întins mesele iar petrecerea a continuat până la lăsarea serii.

Lasă un răspuns