Marco Munteanu, urmărit internațional, prins de polițiști. Se ascundea în subsolul locuinței unei rude

A fosdt prins fugarul care a scapat de sub ochii polițiștilor

După mai bine de două săptămâni, polițiștii din cadru Serviciului de Investigații Criminale si cei de la Biroul de Operațiuni Speciale au reușit să îl captureze pe bărbatul pe numele căruia poliția din Germania a emis un mandat de arestare pentru fals, uz de fals și infracțiuni economice.

Individul se ascundea într-un subsol al unei locuințe situate pe strada Nicolae Maiorescu, din Timisoara, care se pare că aparține unui văr al acestuia. În urma capturării, Marco Muntean nu a opus rezistența.

https://www.mbanews.ro/momentul-in-care-fugarul-reuseste-sa-scape-de-filtru-de-politie-politia-deschide-focul/

Fugarul a fost dus la secție unde va fi audiat și ulterior dus în fața magistraților pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Va reamintim că pe data de 16 August, polițiștii de la Rutieră din Timișoara l-au oprit în trafic pe bărbatul de 35 de ani. În urma verificărilor polițiștii de la rutieră au constatat că pe numele bărbatului de etnie rromă era emis un mandat de arestare, de la care individul se sustrăgea. Când au vrut să îl încătușeze, fugarul a plecat în trombă, cu poliția pe urme lui. A urmat o cursă nebună prin oraș, oamenii legii au folosit inclusiv armamentul din dotare și au tras un foc de armă în plan vertical, dar fugarul a reușit să scape. 
În cele din urmă mașina a fost găsită în curtea unei familii de rromi din oraș, fără numere de înmatriculare. Polițiștii au instituit filtre în încercarea de a-l capturat pe fugar.

 

 

 

Lasă un răspuns