Momentul capturării pakistanezilor care au umilit, bătut și sechestrat doi migranți, la Timișoara. VIDEO

Momentul capturării pakistanezilor care au umilit, bătut și sechestrat dou migranți, la Timișoara

Cei doi cetățeni din Pakistan au fost reținuți chiar în imobilul în care își sechestraseră victimele. Ancheta oamenilor legii a scos la iveală detalii halucinante.

,În fapt, s-a reținut că inculpații T.M. și H.A., împreună, în perioada 25-28.08.2023, au lipsit de libertate victimele S.L.D.C. și R.P.D.D.P., prin împiedicarea părăsirii unui apartament din mun. Timișoara, unde le-au adăpostit pentru a le trece ilegal frontiera de stat a României, în scopul ajungerii în Italia, perioadă în care au amenințat victimele că le vor omorî dacă nu primesc suma de 5.000 euro pentru traficarea lor, le-au lovit, le-au legat cu mâinile la spate, le-au pus căluș în gură, filmându-le în aceste poziții, filmări pe care le-a trimis unor persoane din anturajul victimelor în scopul obținerii de bani, determinând astfel victimele să se salveze prin coborârea pe o frânghie improvizată de la fereastra dormitorului, acțiune în timpul căreia victima R.P.D.D.P. a căzut și a decedat, iar victima S.L.D.C. s-a refugiat în alt apartament”se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

https://www.mbanews.ro/caz-socant-la-timisoara-migranti-sechestrati/

Magistrații Tribunalului Timiș au emis pe numele celor doi cetățeni din Pakistan mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de lipsite de libertate urmată de moartea victimei și trafic de migranți

 

Lasă un răspuns