Mos Craciun a impartit cadouri elevilor Scolii de fotbal ACS Galaxy Timisoara

Bucurie de nedescris pentru cei 250 de elevi ai clubului sportiv ACS Galaxy Timisoara. Incărcat cu daruri pentru sportivi, bătrânul Mos i-a felicitat, pe toti, pentru reușitele obținute in acest an.

Elevii cu vârste cuprinse intre 6 si 17 ani s-au bucurat de prezenta Moșului, mai ales ca performanțele lor sportive au fost premiate asa cum se cuvine. Sub privirile atente ale lui Mos Craciun, antrenorii tuturor grupelor de sportivi le-au înmânat copiilor diplome de merit si medalii pentru reușitele sportive obținute prin multa munca si perseverenta. La decernarea premiului a participat si Goran ,,Goța” Corojor, presedintele ACS Galaxy Timisoara.

La randul lor, fotbaliștii au răsplătit vizita  Moșului cu un colind cantat la unison!

ACS Galaxy Timisoara, a uimit anul acesta prin rezultatele obținute in meciurile disputate, la toate categoriile de varsta. Echipa ACS Galaxy Timisoara U15, pregătită de Silviu Bălace a ajuns în semifinalele Cupei României, faza naţională.

O alta reusita remarcabila a clubului s-a inregistrat in vara acestui an. ACS Galaxy a semnat un contract de parteneriat cu Steaua Rosie Belgrad.  În perioada 13-17 iunie la baza sportivă a celor de la ACS Galaxy Timişoara a avut loc „Zvezdin Kamp”, stagiul organizat de Steaua Roşie Belgrad pentru idetificarea tinerelor talente din partea de vest a României si nu numai. Nu mai puţin de 55 de copii au fost în vizorul clubului sârb, o parte dintre aceştia urmând să participe la un camp de pregătire în cadrul academiei clubului de pe Dunăre.

 

Lasă un răspuns