Nici nu s-a întors bine în Primăria municipiului Timișoara că proiectele sale mor din fașă. Culiță Chiș, omul de bază al fostului primar Nicolae Robu( PNL) este sabotat de actuala administratie care ii anulează orice intenție de proiect.

Printr-un comunicat spre presă, care poartă antetul municipalității, Culiță Chiș anunță organizarea evenimentului ”Ziua Transportului Public Local Timișoara – 8 iulie 2022, sărbătorită în tramvaiul de la Bozankaya”.

“Data de 8 IULIE marchează pentru timişoreni Ziua Transportului Public Local. Anul acesta, Societatea de Transport Public Timişoara aniversează 153 de ani de activitate, moment pe care am decis să-l sărbătorim sub semnul solidarităţii sociale şi al sustenabilităţii mediului. Astfel, vineri, 08.07.2022, începând cu ora 09 00, în staţia de tramvai Piaţa Libertăţii, sensul spre Piaţa 700, echipa Societăţii de Transport Public Timişoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi cu participarea D.G.A.S.P.C. Timiş şi D.A.S. Timişoara, va oferi exclusiv copiilor şi seniorilor din cele două instituţii, ocazia de a călători pe traseul turistic (linia 6) cu unul dintre noile tramvaie achiziționate prin proiectul ,,Înnoirea flotei de tramvaie – etapa II”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 (…) Totodată, cei prezenţi vor putea interacţiona cu colegii noştri vatmani care le pot răspunde la întrebările legate de noul tramvai, dar şi cu agenţii de control prezenţi în Piaţa Libertăţii, se vor putea bucura de “Smoothie bike” – o bicicletă care va fi pedalată de copii si de adulţi (conform limitei de vârstă şi înalţime) pentru a putea genera energia necesară producerii de suc proaspăt pentru pasageri, de o tombolă cu premii, dar şi de momente dulci oferite de partenerii noştri”, este comunicatul semnat de Culita Chiș, manager proiect”, STPT.

La nici 24 de ore distanța, primaria anunta anularea evenimentului motivând proasta organizare a acțiunii.

”Dragi colegi, din motive organizatorice, evenimentul anunțat ieri de dl. Culiță Chiș a fost anulat. Ne pare rău pentru eventualele inconveniente și ne vom asigura ca pe viitor astfel de evenimente să fie organizate și anunțate în mod corect”, este anunțul postat pe grupul de Wats’up al jurnalistilor acreditați la Primaria Timisoara.

Reprezentantii municipalității sustin ca. Societatea de Transport Public Local Timișoara nu a fost informata de acțiune cu atat mai mult nu are nicio implicare in activitatea anunțată cu mare fast de catre managerul de proiect STPT, Culiță Chiș.

Lasă un răspuns