O femeie însărcinată a murit într-un accident, în Arad.

Un accident rutier a avut loc marți după-amiază în orașul Ineu, județul Arad, fiind implicate două autoturisme. O femeie însărcinată a murit. Alte patru persoane ,între care doi copii, sunt rănite.

Accidentul s-a produs pe DJ 792, la ieşirea din oraşul Ineu spre Pâncota. Un băiat, o fată şi o altă persoană au fost transportaţi la spital, a patra persoană rănită refuzând acest lucru

„Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, femeia însărcinată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

În urma evaluării medicale, trei victime care prezintă diferite traumatisme au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, astfel: un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ.

Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Lasă un răspuns