O fetiță de 3 ani moartă, în condiții suspecte

Tragedie într-o familie din Timișoara. O copilă de 3 ani a murit, ieri dimineață, în jurul orei 10:00, după ce s-a sufocat cu propria vomă. 

Totul s-ar fi petrecut într-un imobil de pe strada Vasile Balmuș, din Timisoara. Primele informații arată ca sâmbătă seara, fetița și-a petrecut timpul, la joacă, în parc, alături de mama ei. Când a revenit acasă, copila a început să se simtă rau. Temperatura i-a scăzut brusc iar la nivelul gâtului i-au apărut reacții alergice. Dimineața, însă, s-a trezit, a vomitat, și la scurt timp a decedat. Speriat, tatăl micuței a alertat autoritățile.

https://www.mbanews.ro/romania-tomberonul-europei-44-de-perchezitii-la-firmele-de-prelucrare-a-deseurilor/

,,La data de 01.10.2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în jurul orei 10:00, fiica sa minoră, în vârstă de 3 ani, a decedat în locuință” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor survenirii decesului.

 

 

Lasă un răspuns