Olteancă “în călduri”, amendată că făcea plajă nud, într-un parc din Arad. FOTO

Plaja Nud Arad

O femeie a fost amendată de polițiștii locali arădeni pentru că făcea plajă goală într-un parc.

Femeia de loc din Caracal, se afla într-o escală, între două trenuri, la Arad. Ea voia să ajungă la Timișoara în căutarea unui loc de muncă. Aceasta a fost amendată după ce a făcut plajă aprope goală într-un parc din municipiu. Este vorba despre un parc din cartierul arădean Vlaicu. Femeia spune că la ea în Caracal face plajă așa fără să fie amendată.

https://www.mbanews.ro/sacal-filmat-in-apropiere-de-timisoara/

“Un echipaj din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui loc de muncă, precizează reprezentanții Direcției Generale a Poliției Locale Arad.

Aceasta a fost amendată cu 400 de lei.
Femeia le-a declarat polițiștilor locali că după ce și-a cumpărat mâncare de la un supermarket din zonă a ales să se relaxeze pe un spațiu verde. 

 

Lasă un răspuns