Partida de vânătoare ,încheiata la un pas de tragedie in vestul țării

Partida de vânătoare a avut loc duminica pe fondul de vânătoare din localitatea Rusca. Un barbat de 47 de ani a impuscat accidental, un vanator de 24 de ani.

Apelul venit la 112 din partea unei persoane anonime, care anunta ca un vânător s-a impuscat accidental, i-a pus pe ganduri pe anchetatori.

,,Încă din primele verificări, oamenii legii au constatat că lucrurile nu stau chiar așa. Polițiștii l-au identificat pe apelant, un bărbat de 47 de ani, din comuna Teregova, care, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza localității Rusca, într-un fond de vânătoare, fără a deține autorizație de vânătoare, ar fi efectuat uz de armă fără drept, rănindu-l pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova” anunta reprezentantii IPJ Caras-Severin.

In fata oamenilor legii, bărbatul a povestit cum la scurt timp dupa incident acesta l-ar fi transportat pe cel de 24 de ani, de la locul evenimentului până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinții ranitului, transportat la domiciliu și apoi la spital, fiind rănit în zona toracelui și a piciorului drept.Bărbatul de 47 de ani figurează ca deținător de permis de armă, iar de la domiciliul acestuia polițiștii au ridicat 3 arme de vânătoare, una cu glonț și două cu alice.De asemenea, și cel de 24 de ani figurează ca deținător legal de armă, de la acesta polițiștii ridicând 2 arme de vânătoare.Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept și braconaj, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns