Pericol de explozie, în Hunedoara

Dimineață contra cronometru pentru pompierii din Hunedoara, după ce un apel la 112 anunța producerea unui incendiu la o casa din localitatea Cinciș. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât în interiorul clădirii erau depozitate mai multe butelii cu gaz, fiind pericol de explozie.

Citește și: Focuri de armă pe Aeroportul din Chişinău


,,În această dimineață, pompierii de la 3 subunități, Hunedoara, Deva și Bretea Română, au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Cinciș Cerna.

Salvatorii au acționat cu 3 autospeciale de mare capacitate, iar intervenția a fost dificilă pentru că într-una dintre anexele gospodărești se aflau tuburi cu oxigen și cu acetilenă.

De asemenea, în curte se aflau 12 butelii de aragaz care au fost extrase de către proprietari și puse în siguranță, în afara proprietății.

La sosirea echipajelor focul ardea generalizat și a cuprins 3 anexe și lao parte din acoperișul casei, iar intervenția pompierilor a eliminat posibilitatea ca focul să se extindă la casa de locuit aflată lângă anexele cuprinse de flăcări.

Persoanele aflate în interiorul locuinței, 4 adulți și 2 copii, s-au autoevacuat nefiind necesară acordarea asistenței medicale de către echipajul SMURD aflat la fața locului.

Incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit produs la un  aparat electric aflat sub tensiune, în curte, și lăsat nesupravegheat”transmit reprezentanții ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns