Pieton accidentat mortal de un tramvai, la Timisoara.VIDEO

Un barbat de 50 de ani, accidentat mortal de un tramvai, la Timisoara. Martorii povestesc ca pietonul s-ar fi agatat de tramvaiul aflat in mers si a fost prins sub rotile mijlocului de transport.

Tragedia s-a petrecut pe o strada din apropierea centrului Timișoarei. Bărbatul a încercat să se prindă de un tramvai aflat în mers. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile garniturii.

Cand a sesizat accidentul, vatmanul a oprit imediat garnitura insa din nefericire pentru barbat, a fost prea tarziu. Acesta a decedat pe loc.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri si o ambulanta care din pacate nu a mai putut face nimic pentru victima.

,,În această dimineață, la ora 05:36 am fost solicitați să intervenim pentru degajarea unei persoane prinse sub tramvai, în Piața 700 din Timișoara. A fost alertat Detașamentul 2 Timișoara și trimiși la locul intervenției 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD. Din nefericire, medicul SAJ sosit la locul evenimentului a constatat decesul victimei, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani.” transmit reprezentantii ISU Timis.

 

Politia a deschis un dosar penal pentru omor din culpa.

Lasă un răspuns