Polițist filmat în timp ce rupe talonul mașinii unui taximetrist din Timișoara. VIDEO

Șcene revoltătoare la câțiva kilometri de Timişoara.Un polițist de la rutiera a fost filmat de un şofer în timp ce-i rupea intenţionat talonul maşinii, pentru a avea motiv să-l amendeze.

În imaginile filmate chiar de către taximetrist se vede clar cum, după un schimb de replici acide, şoferul îi prezintă actele, iar agentul rupe certificatul de înmatriculare. Apoi, cu un tupeu incredibil,acesta il ia la întrebări pe taximetrist de ce umblă cu actele deteriorate. Norocul șoferului a fost acela că momentul a fost surprins de pe camera de înregistrare pe care le avea în taxi.

Citește și: Noi proteste la Finanțe în Timișoara

După verificarea documentelor și conștient că a fost filmat, polițistul de la rutieră din Remetea, admite că soferul nu a încălcat nicio lege, însă il atenționează pe taximetrist că in câțiva kilometri va fi din nou oprit pentru verificarea documentelor.

Şoferul a depus plângere la poliţie pentru purtare abuzivă şi distrugere.

,, La data de 10 august 2023, la sediul I.P.J. Timiș a fost depusă o sesizare cu privire la distrugerea unui certificat de înmatriculare ce aparține unui conducător auto, de către un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Având în vedere cele sesizate și ca urmare a primelor verificări, se conturează elementele constitutive ale unei fapte penale, fapt pentru care lucrarea va fi înaintată unității de parchet, pentru competentă soluționare.

Totodată, au fost dispuse verificări prin intermediul Biroului Control Intern din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, susține Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

 

One thought on “Polițist filmat în timp ce rupe talonul mașinii unui taximetrist din Timișoara. VIDEO

Lasă un răspuns