Polițist local lovit cu mașina de un bărbat, în Timișoara. Video

Polițist local lovit cu mașina de un contravenient, în zona Unirii. Polițistul local a fost transportat la spital

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă.

S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia ”îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat șoferului de 26 de ani, din Timișoara, ca va fi sancționat, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu. In acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare.

Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații fiind lovit la o mână.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Doi bărbați și o femeie prinși în flagrant în timp ce furau din geanta unei bătrâne

 

Lasă un răspuns