Români blocați în Italia după ce șoferul unui microbuz a fost arestat

Un șofer român în vârstă de 31 de ani a fost arestat de polițiștii din Gorizia după ce a fost oprit în trafic. El era la volanul unui microbuz cu care transporta nouă pasageri români. Șoferul avea emis pe numele lui mandate de arestare, fiind căutat de autoritățile din România.

CITEȘTE ȘI: Hoți de bijuterii prinși, în vestul țării.Politiștii din Reșița au reușit capturarea unor hoți de metale prețioase. Un bărbat a fost reținut dupa ce ar fi furat bijuterii în valoare de 11.000 de lei.

“Bărbatul călătorea la bordul unui microbuz înmatriculat în România, împreună cu nouă conaționali, pe tronsonul de autostradă A34, spre granița italo-slovenă. Oprit de personalul Secției de Poliție Rutieră Gorizia, în apropierea ieșirii de pe autostradă spre Villesse, în cadrul procedurilor de identificare a reieșit că este destinatarul unui mandat internațional de arestare emis de autoritățile române”, potrivit unui comunicat de presă publicat joi, 13 aprilie 2023, pe site-ul oficial al Polizia di Stato., citat de stiridiaspora.ro 

Conform celor relatate în comunicat, șoferul român, și rezident în provincia italiană Pavia, era căutat de autoritățile din țara noastră pentru a ispăși o pedeapsă cu închisoarea. Acesta era condamnat definitiv la închisoare doi ani și două luni pentru infracțiuni în trafic. Condamnarea definitivă era pentru conducerea unui autovehicul fără permis și în stare de ebrietate. Șoferul a fost reținut de autoritățile italiene.

 

 

 

Lasă un răspuns