S-a lansat pizza cu greieri prăjiţi

La Trieste, în Italia, zeci de persoane au gustat în premieră pizza cu greieri prăjiți. Greieri din specia “il grillo parlante”, adică greierul vorbitor. Această pizza cu greieri prăjiți mai conține mozzarella, roșii și flori de dovleac.

CITEȘTE ȘI: Percheziții la hoții de seifuri

Inventatorii și-au dorit ca această pizza să arate ca o câmpie,  și toate ingredientele să pună în valoare gustul ingredientului secret și principal, și anume acești greieri prăjiți aduși special din Germania de la o firmă care crește insecte pentru consum alimentar, pe care le hrănește-i exclusiv cu mâncare de tip vegetală.

Acest tip de pizza costă 15 euro și pare că se bucură deja de mare succes. Asta pentru că în primele 2 zile s-au vândut nu mai puțin de 16 bucăţi de pizza de acest tip. Clienții care au gustat-o s-au arătat extrem de încântați.

În Italia se găsește și pizza cu viermi, disponibilă într-una dintre pizzeriile din Silezia Inferioară. Această pizza este cu larve de insecte, adică viermi de făină. Pizza cu insecte se gasește și în meniul Pizzeriei Frentzza din Wałbrzych, Polonia.

Lasă un răspuns