Scene revoltătoare, in noaptea de Revelion pe strazile din Timisoara. Un barbat a tras mai multe focuri de arma, spre amuzamentul celor care il filmau

https://youtube.com/shorts/d4cYN25NW8k

Amuzament dus la extrem. Este isprava unui barbat din Timisoara care in noaptea dintre ani a decis sa petreacă ,,periculos” . Cu doua pistoale in mana, bărbatul a tras mai multe focuri de arma. Intreaga scena a fost filmata chiar de catre nepotul sau, iar apoi au fost postate pe internet. Imaginile au strans rapid cuvinte de lauda despre ,,curajul” protagonistului. 

,,Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Timiș s-au sesizat din oficiu, și au efectuat verificări, fiind identificată persoana din imagini. Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri.
Acesta deține legal 2 arme neletale supuse autorizării, care pentru clarificarea tuturor aspectelor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept.“, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Oamenii legii au dispus anularea dreptului de deținere, port și folosire a armelor a barbatului in cauza. Potrivit legislației, dreptul de deținere, port și folosire al armelor neletale supuse autorizării trebuie exercitat în scopul și limitele stabilite de către legiuitor,în cazul de față autoaparare, în niciun caz pentru alte scopuri, cum ar fi divertisment.

Lasă un răspuns