Tânăr evadează în timpul flagrantului. Vânzarea a 777 de pastile Ecstasy și 2 kg de Canabis

Poliția este pe urmele infractorului care a fugit după ce a fost surprins încearcând să vândă droguri

Arad, 10 iulie 2024– Un tânăr în vârstă de 20 de ani, implicat într-o tentativă de vânzare a 777 de pastile de Ecstasy și 2 kilograme de canabis, a scăpat astăzi de polițiști, după ce a demarat în trombă cu mașina și a lovit trei autoturisme ale Direcției de Operațiuni Speciale care încercau să-i blocheze drumul. Incidentul a avut loc în cartierul Grădiște.

Urmărirea Penală Continuă

Tânărul este căutat în continuare, în timp ce alte două persoane au fost conduse la audieri la sediul DIICOT în legătură cu această speță. Se pare că cei doi, împreună cu tânărul de 20 de ani, au inițiat și constituit un grup infracțional organizat în cursul acestui an, având ca scop obținerea de beneficii materiale din vânzarea de droguri de risc și mare risc.

Acțiunea DIICOT Arad

DIICOT Arad, împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, au pus în aplicare astăzi opt mandate de percheziție domiciliară în ceea ce privește gruparea infracțională. Despre activitatea infracțională a celor trei, DIICOT Arad a transmis: „În perioada iunie – iulie 2024, aceștia ar fi procurat, deținut și comercializat diverse cantități de canabis (drog de risc) și comprimate Ecstasy (drog de mare risc) către consumatori din județul Arad.”

Flagrant Delict și Percheziții

În cursul acestei zile, 10 iulie, una dintre persoanele cercetate a fost prinsă în flagrant delict în timp ce încerca să vândă 777 de comprimate Ecstasy și 2 kilograme de canabis pentru suma de 28.000 de lei, însă a reușit să se sustragă de la urmărirea penală. Celelalte două persoane, membre ale grupului infracțional organizat, au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Arad.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate sume de bani în lei și euro, bunuri folosite în activitatea infracțională, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, au fost indisponibilizate trei autoturisme.

Colaborare Interinstituțională

Acțiunea DIICOT Arad a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO Timișoara și Inspectoratului Județean de Poliție Arad, precum și al jandarmilor din Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Investigațiile continuă pentru prinderea tânărului în vârstă de 20 de ani și destructurarea completă a grupului infracțional organizat.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

A lovit o femeie și a fugit de la fața locului. De ce s-a ascuns conducătorul mopedului de polițiști? Video

Lasă un răspuns